news

Laat je inspireren - De nvd inspiratiebeurs

Tijdens De Nationale Voetbaldag organiseert jouw club een toernooi en activiteiten voor leden én niet-leden. Niet-leden kunnen bijvoorbeeld een klas of school uit de buurt zijn, een groep senioren of mensen die nieuw zijn in Nederland. Maar hoe vind je zulke groepen? En hoe nodig je ze uit? Om je daarmee te helpen, nodigen we alle clubs die zich voor 1 maart registreren uit voor onze inspiratiebeurs.

De inspiratiebeurs vindt plaats op woensdag 4 maart in de Johan Cruijff ArenA van 14.00 tot 18.00 uur.

Wat gaat er gebeuren?
  • Diverse instellingen die kunnen helpen bij het uitnodigen van een nieuwe doelgroep zullen op deze dag aanwezig zijn. Sommige instellingen kunnen je adviseren hoe je het best in contact komt met de nieuwe doelgroep.
  • Andere instellingen presenteren vaste concepten die invulling geven aan De Nationale Voetbaldag. Deze vaste concepten kunnen clubs direct gebruiken bij het aanvragen van de financiële bijdrage en om toegang te krijgen tot de handige toolkit.
  • Er zijn talloze voorbeelden van lopende programma’s en leuke activiteiten die jouw vereniging kan inzetten tijdens De Nationale Voetbaldag.

Meld je club vandaag nog aan en ontvang een uitnodiging!